Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AtlEPICO de MADRID! "Los Colchoneros" merg în finală după un meci de poveste cu Barcelona lui Messi VIDEO

AtlEPICO de MADRID! "Los Colchoneros" merg în finală după un meci de poveste cu Barcelona lui Messi VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Atletico Madrid, locul doi în ediţia trecută a campionatului Spaniei, s-a calificat, joi, în finala Supercupei, trecând în semifinale de campioana FC Barcelona, scor 3-2. Catalanii au condus cu 2-1.

Atletico a deschis scorul prin Koke, în minutul 46. FC Barcelona a înscris apoi prin Messi ’51 şi Griezmann ’62. Madrilenii au revenit pe final şi s-au impus prin golurile lui Alvaro Morata ’81 (penalty) şi Correa ’86.

 

 

FC Barcelona a avut un gol al lui Messi, marcat în minutul 59, anulat pentru henţ după consultarea VAR. Catalanilor li s-a anulat în repriza a doua şi un gol al lui Pique, de această dată pentru ofsaid.

În finală, Atletico va întâlni echipa Real Madrid, locul trei în ediţia trecută a LaLiga. Real Madrid s-a impus în semifinale în faţa Valenciei (deţinătoarea Cupei Spaniei), scor 3-1.

Finala va avea loc duminică.

Supercupa Spaniei, fondată în 1982, are în acest an un nou format, cu patru echipe şi trei meciuri (semifinale şi finală), faţă de două, o întâlnire tur-retur, între campioană şi câştigătoarea Cupei Spaniei, până în 2018. Ediţia trecută s-a disputat într-o singură manşă, la Tanger (Maroc).

Acum, la competiţie participă campioana, câştigătoarea Cupei Spaniei, vicecampioana şi finalista Cupei Spaniei. În acest sezon. Barcelona este şi echipa campioană, şi finalistă a Cupei Spaniei (a pierdut, 1-2, cu Valencia), astfel că echipa de pe locul al treilea din LaLiga, Real Madrid, a fost ultima formaţie calificată.

Meciurile se dispută în Arabia Saudită, la Jeddah, pe Stadionul Regele Abdullah, de 62.000 de locuri.

Supercupa Spaniei fără El Clasico

Calificarea celor de la Atletico Madrid în detrimentul Barcelonei înseamnă că prima ediţie a Supercupei Spaniei în acest format nu va aduce mult aşteptatul El Clasico.

Totodată, în finala din acest an vor avea loc două premiere. Finala nu se dispută în Spania şi n-o vor disputa nici câştigătoarea titlului din La Liga, nici câştigătoarea Cupei Spaniei.

În altă ordine de idei, Leo Messi nu a pierdut un meci contra lui Atletico Madrid în care a şi marcat din martie 2009. Şi pentru Diego Pablo Simeone a fost un meci special. Pentru prima dată de când antrenează Atletico de Madrid, argentinianul a reuşit să treacă în dreptul reuşitelor echipei sale contra Barcelonei cifra 3.Simeone a întâlnit-o pe Barcelona de 22 de ori. Au fost 16 meciuri în La Liga, 4 în Copa del Rey şi 2 în Supercupa Spaniei. Nu a câştigat niciodată, terminând de 8 ori la egalitate şi pierzând alte 14 dueluri. Singurele victorii au fost în Cupele Europene.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridbarcelonasupercupa spaniei 

viewscnt
Articole similare