Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico - Eibar. Madrilenii vor să încheie sezonul cu o victorie

Atletico - Eibar. Madrilenii vor să încheie sezonul cu o victorie

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Atletico - Eibar Spania 20.05.2018. După ce a câştigat Europa League, Atletico dă ultimul recital din acest sezon în faţa propriilor suporteri. Joacă în campionat cu Eibar.

Ponturi pariuri Atletico - Eibar Spania 20.05.2018

Diego Simeone are de ce să fie mândru în aceste zile. Va termina campionatul pe locul doi, peste marea rivală Real Madrid, iar în Europa a reuşit să câştige un trofeu, Europa League. Ibericii s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Marseille, la capătul unei partide în care erou a fost Griezmann, care a înscris două goluri şi a fost ales omul meciului. Francezul vrea acum să le arate şi fanilor că este cel mai bun şi probabil Atletico va forţa o victorie şi în acest ultim meci al sezonului.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betamo.com. Deschide un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Atletico - Eibar Spania 20.05.2018

De partea cealaltă, Eibar este pe locul nouă, reuşind să îşi implinească obiectivul, să termine în prima jumătate a clasamentului. Gruparea de lângă Madrid nu va avea motive să strice sărbătoarea celor de la Atletico, care vor sărbători alături de fani câştigarea Europa League. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, fără prea multe faze de poartă din partea oaspeţilor.

Când s-au întâlnit prima oară în acest sezon, cele două formaţii au oferit un meci foarte strâns, în care madrilenii s-au impus la limită, scor 1-0.

Atletico - Eibar 1 @ 1.60

Afla mai multe despre: atleticoeibarspaniala ligaeuropa league 

viewscnt
Articole similare