Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico - Lokomotiv. Cotă mică, dar sigură la meciul din Spania

Atletico - Lokomotiv. Cotă mică, dar sigură la meciul din Spania

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Atletico - Lokomotiv Europa League 08.03.2018. Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de astăzi. Rămâne de văzut însă dacă spaniolii vor fi suficient de motivaţi pentru a merge cât mai departe în această competiţie.

Ponturi pariuri Atletico - Lokomotiv Europa League 08.03.2018

Prezentă în premieră în optimile UEFA Europa League, Lokomotiv Moscova are de luptat cu o istorie potrivnică. Nu a câştigat niciodată pe tărâm spaniol, în şase meciuri. O partidă s-a încheiat la egalitate, iar de cinci ori ruşii au pierdut. Singura dată când Lokomotiv a scăpat neînvinsă şi singura dată când a şi marcat pe tărâm spaniol a fost în urmă cu 15 ani. Se întâmpla în meciul cu Real Madrid din faza grupelor UEFA Champions League, un meci încheiat 2-2.

Ponturi pariuri Atletico - Lokomotiv Europa League 08.03.2018

Altfel, gruparea rusă a pierdut o singură dată în ultimele 9 deplasări din cupele europen. În actualul sezon de UEFA Europa League, echipa antrenată de Yuri Semin a remizat cu FC Copenhaga (0-0) şi Sheriff (1-1), înainte de a se impune pe terenul celor de la FC Zlin (2-0). Acest din urmă succes le-a asigurat moscoviţilor primul loc în grupă şi calificarea în 16-imi. În această fază, Lokomotiv a obţinut o nouă victorie în deplasare. A revenit de la 0-2 cu Nice, pentru a se impune în final cu 3-2.

Echipele probabile:

Atletico (4-4-2): Moya – Juanfran, Gimenez, Godin, Luis – Correa, Partey, Niguez, Koke – Gameiro, Griezmann

Absenţi: Savic

Lokomotiv (4-1-4-1): Guilherme – Ignatjev, Kverkvelia, Pejcinovic, Rybus – Denisov – Al. Miranchuk, An. Miranchuk, Fernandes, Farfan – Ari
Absenţi: –

Pronostic: 1 @ 1.20

Afla mai multe despre: atleticolokomotivponturi pariurieuropa league 

viewscnt
Articole similare