Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid aproape să dea două lovituri pe piaţa transferurilor. Planurile lui Diego Simeone pentru sezonul viitor

Atletico Madrid aproape să dea două lovituri pe piaţa transferurilor. Planurile lui Diego Simeone pentru sezonul viitor

La Liga

Comentarii

Diego Simeone este conştient că va rămâne fără Antoine Griezmann, dar campania de achiziţii pe care o anunţă argentinianul pare una spectaculoasă.

”Los Colchoneros” s-au resemnat la gândul că îl vor pierde pe Antoine Griezmann în această vară, dar se repliază rapid pe piaţa transferurilor.

Diego Simeone l-a transferat deja pe Felipe de la FC Porto, pentru a-l înlocui pe Diego Godin. Iar presa spaniolă scrie că tehnicianul de la Atletico Madrid este gata să dea alte două lovituri.

Atletico Madrid oferă 50 de milioane de euro pentru transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona, mijlocaş dorit de multe cluburi din Europa, printre care Arsenal şi Manchester United. Informaţia a fost confirmată de fapt de cotidianul A BOLA din Portugalia, care susţine că Sporting va păstra şi 20% dintr-o viitoare vânzare a fotbalistului internaţional portughez.

Bruno Fernandes a jucat 53 de meciuri în sezonul trecut şi a marcat nu mai puţin de 32 de goluri. Portughezul are şi 18 pase de gol în dreptul său.

Marcos Llorente de la Real Madrid, o altă ţintă a lui Simeone

Atletico negociază prelungirea contractului lui Rodrigo, dar se acoperă cu Marcos Llorente. Cotidianul AS scrie că gruparea de pe Wanda Metropolitano este gata să plătească alte 25 de milioane de euro pentru a-l transfera definitiv, de la marea rivală, pe Marcos Llorente, un fotbalist care nu este pe placul antrenorului Zinedine Zidane.

În ofensivă, pentru a acoperi pierderea lui Antoine Griezmann, Simeone are două opţiuni clare. Prima ar fi Edinson Cavani, dar uruguayanul este foarte greu de ”mişcat” de pe Parc de Princes. A doua opţiune, mult mai viabilă este Mauro Icardi, de la Inter Milano. Argentinianul este dorit şi de Juventus, de acolo de unde ar putea pleca Paolo Dybala.

Şi Dybala i-a atras de altfel interesul lui Simeone, iar AS scrie că decarul lui Juve ar putea ajunge la Atletico Madrid dacă Juventus îl transferă pe Mauro Icardi de la Internazionale. Cert este că pe Wanda Metrpolitano se anunţă o vară foarte agitată. Iar Simeone, după un sezon destul de puţin lipsit de strălucire este obligat să ia cele mai bune decizii pe piaţa transferurilor.

Afla mai multe despre: atletico madridtransferuribruno fernandesmauro icardimarcos llorente 

viewscnt
Articole similare