Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid are un plan B. Super atacantul pe care îl ţinteşte Simeone, dacă Edinson Cavani nu va ajunge pe Wanda Metropolitano

Atletico Madrid are un plan B. Super atacantul pe care îl ţinteşte Simeone, dacă Edinson Cavani nu va ajunge pe Wanda Metropolitano

La Liga

Comentarii

Conform celor de la El Mundo Deportivo, Atletico Madrid studiază varianta Alexandre Lacazette.

Edinson Cavani pare cu un pas pe Wanda Metropolitano. Atacantul uruguayan ar putea ajunge cel mai devreme acum, în iarnă, la Atletico Madrid. Dacă discuţiile pentru transferul său nu se vor concretiza însă, Atletico Madrid are o variantă de rezervă.

Lacazette dorit de Atletico Madrid

El Mundo Deportivo scrie că Diego Pablo Simeone vrea să-l transfere pe Alexandre Lacazette de la Arsenal. Francezul este principala ţintă a ”colchonerilor” dacă transferul lui Edinson Cavani nu se va concretiza, mai scrie sursa citată.

În vârstă de 28 de ani, Lacazette joacă la Arsenal din 2017, când s-a transferat de la Olympique Lyon. Şi în 2017, vârful francez a fost pe lista lui Diego Simeone, dar Arsenal a avut atunci câştig de cauză.

Internaţional francez din 2013, Lacazette are 3 goluri în 16 meciuri pentru naţionala Franţei. Pentru Arsenal Londra, francezul a marcat de 41 de ori în 105 meciuri disputate în cele trei sezoane petrecute în Capitala Angliei.
 

Afla mai multe despre: diego simeonealexandre lacazette 

viewscnt
Articole similare