Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid cumpără de la Real! Fanii au EXPLODAT: ”E inadmisibil!”. Cât plăteşte Simeone pentru jucătorul care va fi titular

Atletico Madrid cumpără de la Real! Fanii au EXPLODAT: ”E inadmisibil!”. Cât plăteşte Simeone pentru jucătorul care va fi titulargalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cadena COPE anunţă că Atletico Madrid şi Real Madrid au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului spaniol, Marcos Llorente.

Formaţia de pe Wanda Metrpolitano plăteşte 40 de milioane de euro pentru Marcos Llorente, iar Real Madrid nu va păstra nicio opţiune de răscumpărare asupra fotbalistului. Iniţial, Los Blancos au solicitat 50 de milioane de euro, dar în cele din urmă şi-au mai diminuat pretenţiile, anunţă sursa citată.

Fanii Realului au explodat însă pe reţelele de socializare: ”Este inadmisibil să pierzi un fotbalist ca Llorente. Şi cum? În detrimentul unei mari rivale” a fost una dintre reacţiile de pe Twitter.

Marcos Llorente este un fotbalist crescut de Real Madrid. Atât tatăl său, cât şi bunicul său au jucat pentru Real Madrid. Llorente este de asemenea nepotul legendarului Paco Gento.

Llorente a venit la Real Madrid în 2007 şi are peste 100 de meciuri la echipa secundă a clubului. În tricoul echipei mari a adunat 39 de meciuri şi a marcat două goluri. Cota sa de piaţă este de 20 de milioane de euro. În mai puţin de 48 de ore, Real Madrid s-a înţeles cu Benfica şi Atletico pentru De Tomas şi Llorente, doi fotbalişti care nu contau pentru Zidane şi care aduc clubului 60 de milioane de euro! Marcos Llorente îi va lua probabil locul lui Rodri, fotbalist care pare aproape de un transfer la Manchester City.

Afla mai multe despre: diego simeonereal madrid 

viewscnt
Articole similare