Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid îşi face super echipă după plecarea lui Griezmann! Echipa lui "Cholo" a bătut palma cu un jucător de la Tottenham

Atletico Madrid îşi face super echipă după plecarea lui Griezmann! Echipa lui "Cholo" a bătut palma cu un jucător de la Tottenham
Comentarii

Atletico Madrid este la un pas de a-l transfera pe fundaşul dreapta al echipei Tottenham Hotspur, Kieran Trippier, anunţă presa spaniolă.

Conform AS, Atletico Madrid va plăti 30 de milioane de euro pentru transferul internaţionalului englez.

În vârstă de 28 de ani, Kieran Trippier joacă la Tottenham din 2015, atunci când a fost transferat de la Burnley, pentru 4,9 milioane de euro. De atunci, englezul a adunat 114 prezenţe şi a reuşit două goluri şi 24 de assist-uri în tricoul formaţiei londoneze.

 

 

Spaniolii reinvestesc astfel banii primiţi pe Antoine Griezmann, fotbalist transferat de FC Barcelona, după ce catalanii i-au achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 120 de milioane de euro.

Atletico i-a mai transferat în această vară pe Joao Felix (126 de milioane de euro/Benfica), Marcos Llorente (30 de milioane de euro/Real Madrid), Felipe (20 de milioane de euro/FC Porto), Renan Lodi (20 de milioane de euro/Athletico Paranaense), Ivan Saponjic (500.000 de euro/Benfica).

Afla mai multe despre: atletico 

viewscnt
Articole similare