Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid oferă bani şi doi jucători la schimb pentru Gelson Martins

Atletico Madrid oferă bani şi doi jucători la schimb pentru Gelson Martins

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid caută în continuare soluţii pentru a-l transfera pe Gelson Martins. Spaniolii oferă 15 milioane de euro şi doi jucători la schimb pentru internaţionalul portughez, deşi acesta şi impresarul său, susţin că fotbalistul este liber de contract.

Internaţionalul portughez şi-a reziliat contractul cu Sporting Lisabona în urmă cu puţin timp şi în principiu, poate fi considerat jucător liber de contract. Totuşi Gelson traversează o situaţie stranie la fel ca toţi ceilalţi coechipieri ai săi care şi-au reziliat unilateral contractele cu gruparea portugheză. Majoritatea cluburilor care au transferat jucători de la Sporting în această perioadă au ales să se înţeleagă cumva contractual, cu echipa "Verde e Brancos" pentru a evita viitoarele probleme legale, pe care litigiul dintre clubul lusitan şi jucători le-ar putea produce. 

Cotidianul A Bola scrie în ediţia sa tipărită de astăzi că transferul lui Gelson Martins la Atletico Madrid va intra în linie dreaptă în următoarele ore, mai ales după ce trupa lui Diego Simeone a decis să plătească 15 milioane de euro clubului portughez, dar şi să ofere doi jucători în schimbul lui Martins. Unul dintre ei este portarul Andre Moreira, care negociază deja cu Sporting termenii înţelegerii. Cel de-al doilea s-ar părea că este Luciano Vietto, fotbalist care s-a mai aflat în atenţia echipei pe care a preluat-o recent, fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro.

Gelson Dany Batalha Martins are 23 de ani şi este un produs 100% al Academiei Sporting Lisabona. Fotbalistul a jucat între 2014 şi 2018 pe Estadio Jose Alvalade, însă pe 11 iunie a cerut rezilierea contractului cu gruparea portugheză alături de mai mulţi coechipieri ai săi. Gelson are 19 selecţii în echipa reprezentativă şi niciun gol marcat. 

Afla mai multe despre: gelson martinsatletico madridsporting lisabona 

viewscnt
Articole similare