Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid, ofertă record pentru un fotbalist din La Liga. Jucătorul este dorit şi de Tottenham

Atletico Madrid, ofertă record pentru un fotbalist din La Liga. Jucătorul este dorit şi de Tottenham

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este interesată de transferul lui Giovani Lo Celso de la Betis Sevilla.

55 de milioane de euro oferă formaţia lui Diego Simeone pentru fostul jucător de la Paris Saint Germain, anunţă cei de la Estadio Deportivo. Argentinianul, care se află şi pe lista lui Tottenham Hotspur a traversat un sezon excepţional în tricoul lui Betis, unde a fost declarat fotbalistul sezonului.

Vestea proastă pentru Simeone et comp este că Lo Celso are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, astfel că Betis nu se gândeşte să accepte o ofertă mai mică de 75 de milioane de euro.

Betis şi-a exercitat opţiunea de cumpărare asupra lui Lo Celso, opţiune cifrată la 22 de milioane de euro. Fostul jucător de la PSG câştigă 3 milioane de euro pe an, în timp ce Atletico Madrid i-ar oferi un salariu dublu. ”Ştiam că vin într-un campionat puternic şi experienţa de aici mi-a plăcut foarte mult. Stilul de viaţă din Spania se potriveşte stilului de viaţă al unui argentinian. Împărţim aceeaşi limbă, iar asta ne ajută mult, pe noi argentinienii. Nu mi-aş dori să plec de aici” a mărturisit Lo Celso în urmă cu câteva săptămâni. 

Afla mai multe despre: lo celsoatletico madrid 

viewscnt
Articole similare