Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid poate câştiga titlul şi se gândeşte deja la achiziţii. Ce super atacant poate ajunge sub comanda lui Simeone

Atletico Madrid poate câştiga titlul şi se gândeşte deja la achiziţii. Ce super atacant poate ajunge sub comanda lui Simeone

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid l-ar putea achiziţiona pe Andre Silva de la Eintracht Frankfurt, scrie presa din Spania.

 Instalată pe primul loc în La Liga, Atletico Madrid visează la titlul de campioană a Spaniei. Gruparea antrenată de Diego Pablo Simeone caută de ceva timp un atacant de careu, iar O Jogo anunţă că acesta ar putea fi Andre Silva de la Eintracht Frankfurt.

”Am auzit zvonuri, dar asta e tot. Sunt doar zvonuri” a comentat Silva pentru sursa citată. ”Mă simt motivat când ştiu că sunt cluburi atât de mari interesate de mine. Asta înseamnă că îmi fac bine traba” a mai spus Andre Silva.

În acest sezon, Silva joacă impresionant. A marcat 20 de goluri în 23 de meciuri, astfel că nu este de mirare interesul unor cluburi mari pentru serviciile sale.

Atletico Madrid pare însă cea mai aproape de achiziţionarea sa, mai ales că Simeone l-a mai dorit pe atacantul portughez şi în trecut, notează presa din Portugalia.

Afla mai multe despre: diego simeoneandre silva 

viewscnt
Articole similare