Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid pregăteşte un transfer spectaculos! Cine e omul care îl înlocuieşte pe Griezmann! Bătaie mare cu Barcelona

Atletico Madrid pregăteşte un transfer spectaculos! Cine e omul care îl înlocuieşte pe Griezmann! Bătaie mare cu Barcelona

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid se va despărţi la finalul acestui sezon de Antoine Griezmann, iar Diego Simeone le-a transmis şefilor care este atacantul pe care şi-l doreşte de urgenţă la echipă.

”Cholo” îl vrea pe Alexandre Lacazette pentru a-l înlocui pe Antoine Griezmann. Atletico Madrid se va lupta cu Barcelona pentru atacantul lui Arsenal, iar suma de transfer ar fi de 120 de milioane de euro.

Catalanii au făcut o greşeală pe site-ul oficial şi l-au ”prezentat” pe Lacazette, dar ziarele din Anglia notează faptul că atacantul francez este mult mai aproape de Atletico Madrid. La Barcelona, Lacazette este convins că nu va putea să joace în faţa lui Luis Suarez şi din acest motiv ar refuza oferta de pe Camp Nou.

Lacazette i-a anunţat pe şefii lui Arsenal că va dori să plece în cazul în care ”tunarii” nu vor câştiga Europa League în acest sezon şi nu vor ajunge să joace în grupele Ligii Campionilor. Arsenal poate ajunge la ”masa bogaţilor” doar dacă va câştiga Europa League. În Premier League, Arsenal va termina abia pe poziţia a 5-a.

Afla mai multe despre: simeonelacazettegriezmann 

viewscnt
Articole similare