Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid se desparte de unul dintre starurile sale. Motivele despărţirii şi unde ar putea ajunge fotbalistul

Atletico Madrid se desparte de unul dintre starurile sale. Motivele despărţirii şi unde ar putea ajunge fotbalistul

La Liga

Comentarii

Sunt şanse foarte mari ca internaţionalul Kieran Trippier să nu mai rămână la Atletico Madrid din sezonul viitor.

The Sun scrie că Trippier îşi caută deja casă în Londra şi aproape sigur o va părăsi pe Atletico Madrid, la finalul stagiunii. El s-ar putea întoarce la Burnley, acolo unde a jucat între 2011 şi 2015, deşi englezii scriu că şi Arsenal este pe urmele sale.

Daily Mail asigură că Atletico Madrid solicită 20 de milioane de euro pentru transferul său, o sumă accesibilă pentru mai toate cluburile din Premier League.

Pe de altă parte, spaniolii scriu că despărţirea se produce ca urmare a randamentului slab şi a comportamentului fotbalistului din afara terenului.

Situaţie dificilă pentru Trippier. Revenirea în Premier League poate fi blocată

Kieran Trippier e acuzat că a încălcat regula care interzice pariurile. Fapta a avut loc în anul 2019, pe vremea când Trippier evolua pentru Tottenham Hotspur. Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că fotbalistul a încălcat regulile în 2019. Trippier este fundaşul echipei naţionale a Angliei şi evoluează la Atletico Madrid.

Fapta a avut loc în anul 2019, pe vremea când Trippier evolua pentru Tottenham Hotspur. Se pare că, la acel moment, fotbalistul ar fi pariat pe propriul transfer.

„M-am supus în totalitate anchetei Federaţiei Engleze de Fotbal din ultimele luni şi voi continua să o fac. Vreau să fie clar că niciodată, în cariera mea de fotbalist profesionist, nu am pariat sau nu am obţinut vreun beneficiu financiar din alte pariuri legate de fotbal", a spus Kieran Trippier, potrivit „The Guardian”.

Afla mai multe despre: kieran trippier 

viewscnt
Articole similare