Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid şi-a trimis scouterii la meciul România - Germania. El este internaţionalul pe care au pus ochii madrilenii

Atletico Madrid şi-a trimis scouterii la meciul România - Germania. El este internaţionalul pe care au pus ochii madrileniigalerie foto

La Liga

Comentarii

Jurnalistul spaniol Juan Jose Calvo anunţă că Atletico Madrid va urmări partida din semifinalele Euro 2019 dintre Germania şi România cu mare atenţie.

Sursa citată susţine că unul dintre oamenii de încredere ai lui Diego Simeone, Fernando Sanchez Ramirez va asista la meciul dintre România U21 şi Germania U21, contând pentru semifinalele Euro 2019.

Ramirez va observa la lucru în mod special unul dintre jucătorii implicaţi în acest meci. Este vorba despre goalkeeper-ul Alexander Nubel, titularul din poarta Germania. Juan Jose Calvo menţionează că pentru a-l monitoriza pe Nubel, fotbalist care se află şi pe lista lui Chelsea sau Tottenham, la meci ar putea asista şi unul dintre antrenorii cu portarii din staff-ul lui Simeone, Pablo Vercellone.

Nubel va fi titular în partida cu România, iar la cei 22 de ani ai săi ar putea-o costa pe Atletico Madrid în jur de 15 milioane de euro. Paderborn, echipa care l-a format pe Nubel aşteaptă cu entuziasm ca tranzacţia să se efectueze, întrucât micuţa grupare germană va încasa 20% din suma finală de transfer. Nubel este văzut drept o posibilă alternativă de viitor pentru poarta lui Atletico, acolo unde titular indiscutabil este Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume.

Pe urmele lui Courtois, De Gea, Asenjo şi Oblak

Nubel (22 de ani) joacă la Schalke 04 din 2015 şi are 15 selecţii în echipa U21 a Germaniei. Sezonul trecut a apărat în 22 de meciuri în Bundesliga, iar la cei 1.93 m ai săi impresionează atât prin ieşirile unu vs unu, cât şi prin jocul aerian sau reflexele de pe linia porţii.

Atletico este renumită pentru felul în care descoperă portari. În ultimii ani, pe Wanda Metropilitano au "aterizat" tineri ca Thibaut Courtois, David de Gea, Sergio Asenjo sau Jan Oblak, toţi necunoscuţi în fotbalul mare la acea vreme.

Afla mai multe despre: diego simeoneromânia u21germania u21alexander nubel 

viewscnt
Articole similare