Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid urmăreşte doi jucători din La Liga pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Partey

Atletico Madrid urmăreşte doi jucători din La Liga pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Parteygalerie foto

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid urmăreşte doi jucători din La Liga pentru a acoperi golul lăsat de plecarea lui Partey

Atletico Madrid l-a pierdut pe Thomas Partey, jucător pentru care Arsenal Londra a plătit clauza de reziliere în ultima zi a perioadei de transferuri.

Acum, Diego Simeone caută măcar un jucător pe care să-l adauge lotului într-o linie mediană care-i cuprinde pe Koke, Marcos Llorente, Lucas Torreira, Saul şi Hector Herrera. Poate profita de o clauză specială pentru cluburile din La Liga, prin care o echipă poate transfera un jucător dacă a pierdut unul, pe final de mercato, după ce i-a fost plătită clauza de reziliere.

Doi fotbalişti din La Liga i-au atras atenţia lui Diego Simeone, dar numai unul dintre ei ar putea ajunge pe Wanda Metropolitano.

Pentru Geoffrey Kondogbia, Atletico Madrid ar trebui să plătească 25 de milioane de euro, o sumă pe care Valencia nu este dispusă să o negocieze.

José Campaña (27 de ani) pare principala ţintă a lui Simeone. Proaspăt convocat la naţionala Spaniei, andaluzul cu 151 de meciuri pentru Levante l-ar costa peste 30 de milioane de euro pe Simeone, care nu a ajuns încă la un acord cu formaţia levantină

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: valenciaatletico madridlevante,  

viewscnt
Articole similare