Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atmosferă încinsă înaintea ultimelor partide din play-off. ”Se joacă titlul şi se apelează la orice armă”

Atmosferă încinsă înaintea ultimelor partide din play-off. ”Se joacă titlul şi se apelează la orice armă”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Mulţescu spune că jucătorii săi sunt pregătiţi să-i încurce pe cei de la FCSB în încercarea acestora de a pune mâna pe trofeul de campioni. Partida FCSB - Astra Giurgiu, din ultima etapa a play-off-ului, va putea fi urmărită, duminică, de la ora 20:45, la Telekom Sport 2.

”E un meci cu multe conotaţii, cu încărcătură, comentarii, cu tot felul de lucruri care nu sunt ortodoxe. Se decide şi campioana, şi participarea în Europa League, un meci cu foarte multă încărcătură. Se joacă titlul şi se apelează la orice armă”, a spus Gheorghe Mulţescu la o conferinţă de presă.

Dandea şi Bejan, accidentaţi. Matei şi Stan vor fi apţi.

Ultimul meci dintre Astra şi FCSB nu s-a terminat deloc bine pentru echipa din Giurgiu, bucureştenii impunându-se cu 3-0. ”Bineînţeles că nu s-a terminat deloc bine, 3-0. Dar dacă te uiţi la meci şi analizezi ca la 0-0 a fost dat un 11 metri care nu a fost deloc... S-a supărat CFR CLuj că am pierdut cu Steaua. Acum am pierdut cu CFR, s-a supărat Steaua, ne-am bătut pentru noi, am deranjat”, amai spus antrenorul Astrei.

Despre jucători: ”Sunt foarte montaţi, au şi o formă bună, au arătat la meciul cu Craiova”, a adăugat Mulţescu.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbastra giurgiu,  

viewscnt
Articole similare