Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atmosferă superbă pe noul Ghencea. Fanii Stelei au făcut spectacol: ”Deasupra tuturor!” Ana Maria Popescu a dat lovitura de start VIDEO

Atmosferă superbă pe noul Ghencea. Fanii Stelei au făcut spectacol: ”Deasupra tuturor!” Ana Maria Popescu a dat lovitura de start VIDEO

Steaua

Comentarii

Steaua joacă primul meci oficial pe noua arenă Ghencea.

La partidă asistă peste 3000 de spectatori, iar ultraşii de la Peluza Sud au făcut spectacol.

Înainte de startul meciului, aceştia au afişat un banner uriaş pe care se putea citi: ”Steaua Bucureşti deasupra tuturor”

Primul meci oficial pe noul stadion Ghencea are loc între Steaua şi FK Csikszereda, una dintre echipele puternice din Liga 2 în stagiunea trecută. 

Startul a fost dat de Ana Maria Popescu, sportiva clubului CSA Steaua. Ana Maria Popescu a obţinut prima medalie pentru România la JO de la Tokyo, argint, după finala cu sportiva chineză Yiwen Sun, scor 10-11, rezultat stabilit prin tuşa de aur.

Sportiva de care va împlini 37 de ani în 26 noiembrie a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la Campionatele europene şi Mondiale, dar şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare