Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atmosferă tristă la U Cluj în vestiar. Chipciu: ”Toată lumea e dărâmată mental”

Atmosferă tristă la U Cluj în vestiar. Chipciu: ”Toată lumea e dărâmată mental”

U Cluj

Comentarii

Sepsi Sf Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii. Sepsi s-a impus la Ploieşti, cu 2-1, în timp ce Farul a făcut 0-0 la Botoşani.

Chipciu, supărat după ce U Cluj a ratat play-off-ul

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi, apoi Dinamo a punctat la Bucureşti, cu UTA, în minutul 20, prin Goncalo Gregorio.

Acestea au fost singurele meciuri în care s-a marcat până la pauză. Astfel, înainte de startul reprizei secunde Sepsi şi campioana Farul Constanţa erau echipele de pe locurile 5 şi 6 ale Superligii, gata să meargă în play-off.

După pauză, Rivaldinho a înscris pentru Farul, la Botoşani, dar golul a fost anulat pentru că balonul ieşise în afara terenului, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Cluj, unde golul lui Muhar a fost anulat pentru un ofsaid.

Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh. La Cluj, CFR înscria prin Otele asigurându-şi trei puncte.

Alexandru Chipciu a vorbit despre atmosfera tristă din vestiarul ardelenilor după ratarea play-off-ului.

”Un singur meci nu face diferenţa. Pe analiză, clar au fost mai multe greşeli în acest sezon.A fost un meci foarte ciudat, diferite stări, sisteme... Am vrut să jucăm un sistem, s-a accidentat Roguljic, apoi au schimbat şi ei sistemul.

Am avut nişte ocazii incredibil de mari. A fost o presiune mare pe toată lumea, a fost cam mare. Şi dacă ne calificam în play-off, clar eram mulţumiţi pe moment. Acum e clar că ne gândim să luăm locul şapte. Erau meciuri importante, plus că aveam şi noi prime de calificare în play-off. 

Ştiam că Sepsi conducea la pauză pe Petrolul, apoi am primit informaţia că au marcat, dar nu am reuşit. Strategia a fost să ţinem, să ţinem, dar am dat de un adversar care nu şi-a dorit nimic. Trebuia să începem de mai devreme să atacăm, dar e tardiv acum. Avem Cupa acum şi sperăm să ocupăm locul şapte. Sezonul nu cred că e ratat, dacă 

În vestiar am vorbit, nu a fost chiar o şedinţă, dar a spus toată lumea ce simte. Toată lumea e dărâmată mental acum, dar lucrurile astea te întăresc. Clar vom fi mai buni în meciurile viitoare, asta e reţeta”, a spus Alex Chipciu. 

VIDEO | Reacţia lui Hagi după calificarea Farului în play-off i-a uimit: ”A fost multă presiune pe Gică”

Afla mai multe despre: u clujchipciuplay-off 

viewscnt
Articole similare