Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Attila Hadnagy, declaraţie fair-play, deşi arbitrul i-a anulat un gol valabil: ”După aspectul jocului, nu meritam nici egal!”

Attila Hadnagy, declaraţie fair-play, deşi arbitrul i-a anulat un gol valabil: ”După aspectul jocului, nu meritam nici egal!”

Superliga

Comentarii

Attila Hadnagy este fair-play şi spune că Sepsi nu merita să câştige cu Chiajna, chiar dacă au avut gol anulat eronat. Concordia a câştigat meciul cu 2-0.

Sepsi a suferit prima înfrângere din play-out, 2-0 cu Chiajna, pe teren propriu. La scorul de 1-0 a fost însă o fază controversată. Hadnagy a înscris în urma unei centrări, dar arbitrul a anulat golul pe motiv de off-side. Atacantul de 37 de ani spune că acel gol ar fi putut relansa jocul, dar pe de altă parte recunoaşte că Sepsi a jucat slab şi nu merita un rezulatat pozitiv. Metode de pariuri online

”Din păcate, am pierdut meciul ăsta, dar, după aspectul jocului, cred că meritat. N-am jucat nimic. Cred că s-a văzut şi în prima repriză, am intrat prea moi. Cred că meciul s-a dus acolo, la golul de 1-1, nu ştiu dacă mingea s-a dus afară, dar era o fază foarte grea. Am întreabat tuşierul, a zis că, in aer, era mingea afară. Nu ştiu, nu stiu, e prea dubioasă faza, dar cred că, dacă egalam acolo, puteam să şi întoarcem, că am mai făcut-o. Dar, din păcate, am luat şi golul 2 şi acolo s-a decis meciul. Dar, după aspectul meciului, nu meritam nici egal”, a declarat Hadnagy.

Afla mai multe despre: sepsiconcordia chijnaliga 1attila hadnagy 

viewscnt
Articole similare