Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au ajuns la o înţelegere". Cristian Săpunaru revine la fosta echipă!

"Au ajuns la o înţelegere". Cristian Săpunaru revine la fosta echipă!

Stranieri

Comentarii

Cristian Săpunaru (35 de ani) poate fi protagonistul unei reveniri la fosta sa echipă din Turcia, Kayserispor, care se află într-o situaţie foarte grea în prima ligă. Dacă va accepta oferta, fundaşul central român va avea o misiune aproape imposibilă.

Turcii anunţă că Săpunaru s-a înţeles cu Kayserispor

Internaţionalul român ar urma să fie prezentat la echipa la care a fost antrenat de Marius Şumudică, antrenorul fiind în prezent la Gaziantep. La Kayserispor ar putea face echipă cu Silviu Lung jr. pentru restul sezonului. 

"Kayserispor caută întăriri la mijlocul terenului şi în atac, dar a bifat un transfer în apărare. Clubul s-a înţeles cu Cristian Săpunaru, care şi-a reziliat contractul cu Denizlispor", anunţă kayseritempo.org.

Clubul antrenat de Robert Prosinecki se află pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu doar 10 puncte, în 17 partidei, şi pare a fi condamnat la retrogradare. 

Ankaragucu e la două puncte în faţa lui Kayserispor, în timp ce Antalyaspor e la patru puncte peste. Pe locul 15, ultimul care asigură prezenţa în prima ligă, se află Konyaspor, care are 15 puncte. 

Cristian Săpunaru a plecat de la Denizlispor

După doar jumătate de sezon petrecut la Denizlispor, fundaşul central român şi clubul au ales să se despartă. Anunţul a fost făcut de preşedintele Ali Cetin, conform haberdenizli.com. 

Românul nu s-a mai prezentat la reunirea echipei, fiind a treia plecare de la echipa din Turcia în această iarnă. Ceilalţi doi fotbalişti care s-au despărţit de Denizlispor sunt Mehmet Akyüz şi Burak Çalık. 

  • 15 meciuri a jucat Săpunaru pentru Denizlispor, 14 în campionat şi unul în Cupa Turciei. 
  • 175.000 de euro e cota lui Săpunaru, conform transfermarkt.de 

Cristian Săpunaru este singurul român care a cucerit Europa League, după schimbarea formatului. Românul a reuşit performanţa cu FC Porto, cu care a mai cucerit trei titluri de campion în Portugalia, două Cupe ale Portugaliei şi două Supercupe ale Portugaliei. 

Singurele trofee cucerite în România sunt cu Rapid: Cupa României şi Supercupa României. 

Afla mai multe despre: cristian sapunarucristian sapunaru transfercristian sapunaru kayserispor 

viewscnt
Articole similare