Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut campioana CFR, dar se tem de Hermannstadt: "Sunt o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic, sunt o echipă periculoasă!"

Au bătut campioana CFR, dar se tem de Hermannstadt: "Sunt o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic, sunt o echipă periculoasă!"
Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să-şi menţină nivelul de concentrare şi la partida cu FC Hermannstadt, după victoria reuşită în faţa campioanei CFR Cluj (2-0).

"Sâmbătă trebuie să răspundem practic la întrebarea dacă putem menţine nivelul de concentrare după victoria din derby-ul cu CFR Cluj, dacă vrem să facem mai mult decât am făcut până acum. Este un meci dificil, foarte important, cu atât mai important cu cât am câştigat meciul cu CFR din etapa trecută. Nu mă interesează ce au făcut CFR şi FCSB cu Hermannstadt. Este un meci greu, dar vom merge la Piteşti pentru a face maximum posibil", a spus antrenorul italian.
 
Mangia a apreciat că echipa nu este favorizată de faptul că meciul se va juca la Piteşti decât prin prisma faptului că ar putea veni mulţi suporteri craioveni: ''Nu suntem avantajaţi că jucăm la Piteşti, pentru că nu cunoaştem terenul. Sper că suntem avantajaţi din punct de vedere al suporterilor, dar terenul este cel care contează. Sper să avem cât mai mulţi suporteri la meci, pentru că va fi cu siguranţă mai bine pentru noi''.
 
"Hermannstadt a jucat în această perioadă puţin diferit, dar vom vedea ce va fi. Hermannstadt avea un antrenor diferit când am jucat la Craiova, apoi au schimbat antrenorul, acum au schimbat puţin stilul de joc. Sunt o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic, sunt o echipă periculoasă. Au făcut foarte multe puncte în ultima perioadă", a fost concluzia finală
 

Afla mai multe despre: hermannstadtcraiovamangiaproblemeanalizadiscutiiclasamentliga 1 

viewscnt
Articole similare