Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma cu Antonio Conte! Revenire spectaculoasă a tehnicianului italian

Au bătut palma cu Antonio Conte! Revenire spectaculoasă a tehnicianului italian

Serie A

Comentarii

Luciano Spaletti are zilele numărate la Inter Milano. Presa italiană a aflat că Inter ar fi ajuns la un acord cu tehnicianul Antonio Conte prin intermediul lui Beppe Marotta.

Antonio Conte e încă plătit de Chelsea, dar din vară acest ”angajament” se va rupe. Tehnicianul italian şi-a găsit echipă, iar cea mai probabilă detinaţie a sa a devenit Inter Milano.

Fostul tehnician de la Juventus şi Chelsea este potrivit site-ului Calciomercato marea dorinţă a lui Beppe Marotta şi omul potrivit în opinia noului CEO de la Inter pentru a aduce gruparea de pe Meazza în lupta pentru Scudetto în Italia.

Revoluţia Marotta la Inter

Italienii scriu că Marotta vrea un rol diferit de cel al lui Walter Sabatini, care o vreme a fost Director atât la Inter Milano cât şi la Jiangsu Suning, echipa lui Cosmin Olăroiu. Fostul lider de la Juventus vrea putere de decizie maximă la Milano pentru a accepta provocarea Inter.

A făcut deja şi lista de transferuri, iar numele vehiculate de presa italiană sunt clare: Federico Chiesa (atacant, 21 de ani, Fiorentina), Nicolo Barella (mijlocaş, 21 de ani, Cagliari) şi Sergej Milinkovic Savic (mijlocaş, 23 de ani, Lazio). Acesta din urmă pare a fi marele transfer pe care îl vizează Inter pentru sezonul viitor.

Afla mai multe despre: antonio conte 

viewscnt
Articole similare