Experiențe împreună.
You are here:

Au bătut palma cu Carlos Fortes! Portughezul a plecat de la U Craiova: "Vreau să înscriu o mulţime de goluri aici!"

Au bătut palma cu Carlos Fortes! Portughezul a plecat de la U Craiova: "Vreau să înscriu o mulţime de goluri aici!"

U Craiova

Comentarii

Atacantul portughez Carlos Fortes s-a despărţit de U Craiova şi a revenit în ţara natală, informează cotidianul Record.

În vârstă de 25 de ani, Carlos Fortes a fost împrumutat în Maroc, la Ittihad Tanger, în cea de-a doua parte a acestui sezon, iar la 30 iunie a redevenit jucătorul Universităţii Craiova, cu care mai avea contract până în 2022. Presa portugheză anunţă însă că atacantul s-a despărţit de U Craiova şi a revenit în ţara natală, urmând să evolueze pentru UD Vilafranquense, din liga a doua.

Carlos Fortes, care a dezamăgit în Liga 1 după un debut impresionant la Gaz Metan Mediaş, este foarte entuziasmant de revenirea în Portugalia, acolo unde vrea să îşi relanseze cariera.

"E fantastic să mă întorc în Portugalia şi să mă alătur acestui proiect destul de ambiţios. Sper să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele, să-mi relansez cariera şi să înscriu o mulţime de goluri", a fost prima reacţie a fostului atacant de la U Craiova.

Carlos Fortes se desparte de U Craiova şi revine în Portugalia după doi ani

Carlos Fortes se întoarce astfel în Portugalia, la doi ani de la sosirea în România. În vara anului 2018, Fortes era transferat de Gaz Metan şi impresiona în Liga 1 încă de la debut, iar cluburi ca FCSB şi U Craiova s-au luptat pentru semnătura sa.

Câştig de cauză au avut oltenii, care l-au transferat pentru 200.000 de euro. Atacantul portughez a avut însă evoluţii dezamăgitoare în Bănie, reuşind doar două goluri în 28 de meciuri, iar U Craiova l-a împrumtuat în iarnă în Maroc. Fortes nu şi-a revenit nici acolo. Şapte meciuri a jucat Fortes pentru Ittihad Tanger, fără să reuşească să marcheze.

viewscnt
Articole similare