Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma cu Mario Mandzukic! Croatul o lasă pe Juventus pentru a se bate la titlu în Premier League. Toate detaliile transferului

Au bătut palma cu Mario Mandzukic! Croatul o lasă pe Juventus pentru a se bate la titlu în Premier League. Toate detaliile transferului

Juventus

Comentarii

Mario Mandzukic (33 de ani) pleacă de la Juventus după patru ani plini de trofee. Croatul, vicecampion mondial în 2018, s-a înţeles cu o forţă din Premier League.

Gazetta dello Sport susţine că Mandzukic s-a înţeles cu Manchester United după ce a purtat negocieri cu şefii lui United în ultimele zile şi urmează să devină "diavol" cu acte în regulă în zilele viitoare. Transferul lui pe Old Trafford nu are nicio legătură cu un posibil schimb între Paulo Dybala şi Romelu Lukaku. 

Aceeaşi sursă menţionează că atacantul va încasa un salariu anual de şase milioane de euro şi va semna un contract valabil pe două sezoane, cu opţiunea de a prelungi pe încă unul. Totodată, Juventus urmează să încaseze 15 milioane de euro în schimbul fotbalistului. 

Mandzukic a fost cumpărat de clubul bianconero în 2015 de la Atletico Madrid, plătind la acea vreme 25 de milioane pentru croat. În sezonul trecut, experimentatul vârf a făcut un parteneriat pe cinste cu Cristiano Ronaldo, marcând 10 goluri şi oferind şapte assist-uri în cele 33 de partide jucate în tricoul alb-negru. 

Afla mai multe despre: mandzukictransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare