Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma! Depay şi-a dat acceptul să vină pe Camp Nou şi să lucreze cu Ronald Koeman la FC Barcelona! Ultimul detalii care trebuie pus la punct

Au bătut palma! Depay şi-a dat acceptul să vină pe Camp Nou şi să lucreze cu Ronald Koeman la FC Barcelona! Ultimul detalii care trebuie pus la punct

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a convins pe Memphi Depay (26 de ani). Atacantul olandez va fi cel care îi va lua locul lui Luis Suarez (33 de ani), cel care nu mai e dorit pe Camp Nou. Presa internaţională scrie că şefii Barcelonei şi reprezentanţii lui Memphis Depay au ajuns la o înţelegere.

În căutare de atacant, Barcelona s-a oprit la varianta Memphis Depay, fotbalist pe care Ronald Koeman, noul antrenor de pe Camp Nou, l-a cerut. Catalanii au renunţat la varianta Lautaro Martinez şi, din câte se pare, au bătut palma cu agenţii lui Depay pentru trecerea sa în Catalonia. Jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţă faptul că oficialii din birourile blaugrana au ajuns la un consens cu reprezentanţii lui Depay.

Acum, totul depinde de cât de repede îi convinge Barcelona pe şefii lui Lyon să-l lase pe Memphis Depay pe Camp Nou. Francezii cer 25 de milioane de euro în schimbul vârfului olandez, care a lucrat cu Ronald Koeman la echipa naţională a "Portocalei mecanice".

Memphis Depay, aproape de un transfer la FC Barcelona!

Ronald Koeman s-a pus pe treabă şi a început reconstrucţia Barcelonei, iar antrenorul vrea să aducă doi conaţionali pe Camp Nou. Primul este Georginio Wijnaldum de la Liverpool, a cărui mutare este ca şi făcută lipsind doar anunţul oficial care este iminent, iar al doilea este Memphis Depay. Fotbalistul batav mai are un an de contract cu Lyon şi e favorit să-i ia locul lui Luis Suarez pe Camp Nou. Concret, Barcelona ar trebui să plătească 25 de milioane de euro pentru a-l avea pe Depay acum sau poate aştepta până la anul, când acesta devine liber, pentru a-l semna.

În sezonul trecut, în care a lipsit foarte mult din cauza unei accidentări la genunchi, Memphis Depay a marcat de 15 ori şi a livrat două pase decisive în 22 de partide strânse în toate competiţiile. Cu Depay în teren, Lyon a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, unde a fost eliminată chiar de Bayern, câştigătoarea trofeului.




 

 

Afla mai multe despre: memphis depaytransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare