Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au bătut palma! Paulo Dybala semnează pe patru ani. Ce salariu va încasa argentinianul

Au bătut palma! Paulo Dybala semnează pe patru ani. Ce salariu va încasa argentinianul

Juventus

Comentarii

Paulo Dybala este la un pas de un nou contract cu Juventus Torino, anunţă presa internaţională.

Argentinianul Paulo Dybala îşi va prelungi contractul cu Juventus, anunţă TodoFichajes. Dorit în continuare de fanii echipei antrenate de Max Allegri, sud americanul va parafa o nouă înţelegere cu Juve, el fiind şi pe placul actualului antrenor, revenit în această vară pe banca lui Juventus.

Potrivit sursei citate, Paulo Dybala va semna un contract până în iunie 2025, cu un salariu de 10 milioane de euro anual. Acordul este practic încheiat şi ar urma să fie oficializat în perioada următoare, mai notează sursa citată.

Paulo Dybala are 27 de ani şi joacă la Juventus Torino din 2015. El a fost achiziţionat de la Palermo, club care l-a adus în Europa de la Instituto.

Atacantul cu 30 de selecţii şi pentru naţionala Argentinei a marcat 103 goluri în 260 de meciuri pentru Juventus Torino. Este campion al Italiei de cinci ori şi a fost inclus în echipa ideală din Serie A în patru rânduri.

Dybala a fost desemnat cel mai bun jucător din Serie A în 2019-2020 şi a fost cel mai bun pasator decisiv al campionatului în stagiunea 2014-2015. 

Afla mai multe despre: paulo dybala 

viewscnt
Articole similare