Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au câştigat cu Sepsi, dar se gândesc deja la partida cu FCSB! "Nu facem noi jocuri de culise!" Ce au declarat jucătorii de la Botoşani după meci

Au câştigat cu Sepsi, dar se gândesc deja la partida cu FCSB! "Nu facem noi jocuri de culise!" Ce au declarat jucătorii de la Botoşani după meci

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat cu scorul de 2-1 partida cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Golurile gazdelor au fost marcate de Ongenda în minutul 15 şi de Fili în minutul 48. Golul oaspeţilor a fost ,de fapt, un autogol al lui Patache. Etapa următoare, FC Botoşani va primi vizita celor de la FCSB, iar jucătorii moldovenilor au vorbit despre meciul următor al echipei. 

"Din păcate, le-am făcut un cadou adversarilor şi au relansat meciul, dar mă bucur că am câştigat, asta e cel mai important. Un meci, care din păcate, nu prea i-am bătut. Toţi vorbesc după acest meci, dar noi dăm tot timpul 100% pe teren şi nu facem noi jocuri de culise", a declarat Patache la sfârşitul meciului. 

"A fost un joc dificil împotriva unei echipe foarte bune  32.22 Am avut ocazia să marcăm mai multe goluri, dar am marcat două, dar rezultatul e cel mai important.  Va fi din nou un meci dificil cu FCSB, cred că vor veni să câştige, dar va fi un meci bun", a spus Ongenda.

FC Botoşani ocupă locul 5 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 28 de puncte. Sepsi este pe locul 4, cu 2 puncte mai mult decât moldovenii. 

Afla mai multe despre: botoşani 

viewscnt
Articole similare