Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au crescut pretenţiile la CFR Cluj odată cu revenirea lui Dan Petrescu. Presiune în Europa: "Nu au nicio scuză altfel"

Au crescut pretenţiile la CFR Cluj odată cu revenirea lui Dan Petrescu. Presiune în Europa: "Nu au nicio scuză altfel"

CFR Cluj

Comentarii

Fostul antrenor de la CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, susţine că actuala campioană a României nu are nicio scuză dacă nu se va califica din grupa de Conference League.

Ioan Andone, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

CFR Cluj a fost repartizată în grupa D din Conference League, alături de AZ Alkmaar, Jablonec şi Randers. Odată cu revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică, Ioan Andone vede un singur obiectiv în Europa: "CFR Cluj nu are o grupă uşoară, dar poate ajunge în primăvara europeană. Nu au nicio scuză dacă nu ajung în primăvara europeană. Nu m-a surprins revenirea lui Petrescu. Odată ce ai avut succes la un club, e normal ca cei din conducere să apeleze la tine. El a plecat într-o prioadă dificilă, avea şi el alte oferte, probabil, şi au fost trei ani grei pentru el. Cred că a făcut bine că s-a întors.

Mă aşteptam ca Şumudică să se adapteze la ce e acolo. Cred că au clarificat de la început că performanţa europeană e foarte importantă. Aduci bani, venituri clubului. Asta e strategia lor, să aducă bani din Europa. Ei s-au axat numai pe performanţă", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport. 

Fostul antrenor din "Ştefan cel Mare" a vorbit şi despre FCSB - Dinamo, care are loc duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro: "Dinamo se mobilizează extraordinar în derby. Au adus jucători buni, noi, nu au avut timp să se pregătească, intervin accidentările, le va fi greu. Valoarea FCSB-ului e mult peste Dinamo, acum", a adăugat Ioan Andone. 

El s-a declarat încântat şi surprins de parcursul Rapidului, după revenirea în Liga 1: "Nu mă aşteptam, da, m-a surprins plăcut. M-am bucurat pentru rezultatele lor, pentru Săpunaru, pentru Grigore, care s-au întors în România. Stau pe poziţie de play-off".  

Transferul lui Moruţan, lămurit de impresar! Ce sumă poate încasa, de fapt, FCSB: "Accesibil. De asta a zis Gigi asta" | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: ioan andonerapid bucuresticfr clujdan petrescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare