Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat calculele peste cap! Ce spunea Daniel Isăilă după ce a văzut că a picat cu Portugalia în grupă, în preliminariile pentru EURO 2019

Au dat calculele peste cap! Ce spunea Daniel Isăilă după ce a văzut că a picat cu Portugalia în grupă, în preliminariile pentru EURO 2019

Echipa națională

Comentarii

România U21 a reuşit o performanţă deosebită, calificarea la EURO 2019 dintr-o grupă ce părea imposibilă. Înainte de startul preliminariilor, Daniel Isăilă - cel care era atunci selecţioner la tineret - o vedea pe Portugalia favorită, dar era destul de încrezător în şansele noastre.

Naţionala de tineret a picat în cea mai grea grupă din preliminariile pentru EURO 2019, cu Portugalia, Elveţia, Ţara Galilor, Bosnia şi Lichteinstein. Puţini credeau atunci în calificare, iar primul loc părea un obiectiv aproape imposibil de atins. Cel mult, existau speranţe pentru locul doi în grupă, care să ne ducă la baraj şi acolo să prindem un adversar accesibil.

Şi Daniel Isăilă, selecţionerul care a condus naţionala de tineret mai bine de jumătate din campanie, o vedea pe Portugalia favorită la primul loc. Însă actualul antrenor al lui Al-Hazem era totuşi destul de optimist.

”După calculul hârtiei şi după ultimele rezultate la nivel de echipe naţionale, Portugalia porneşte ca favorită. Dar în prezent nu mai putem vorbi de meciuri şi grupe uşoare, fotbalul s-a echilibrat. Va depinde mult de forma de moment, de încrederea jucătorilor la ora meciului.

E o grupă dificilă şi, chiar dacă sună a clişeu, nu avem decât să credem în şansa noastră şi să dăm totul pe teren. Şi atunci vom putea să ne batem chiar la primul loc, deşi avem un grup extrem de tânăr. Important e să îţi respecţi adversarul atât cât trebuie, nu mai mult decât trebuie. Din păcate, încă avem o temere faţă de adversar şi ne lipseşte nebunia aceea de a juca de plăcere. Mereu ne cramponăm de adversar. Asta vreau şi încerc să schimb în timpul scurt pe care îl am până la începerea preliminariilor”, sunt declaraţiile făcută de Isăilă după tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2019.

Afla mai multe despre: daniel isailaromania u21preliminarii ce 2019 

viewscnt
Articole similare