Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat drumul la motoare şi pregătesc primele transferuri! Al doilea jucător pe care FCSB vrea să-l aducă în această iarnă

Au dat drumul la motoare şi pregătesc primele transferuri! Al doilea jucător pe care FCSB vrea să-l aducă în această iarnă

FCSB

Comentarii

Conducătorii de la FCSB şi FC Botoşani continuă negocierile pentru jucători, iar noul new-entry pe lista bucureştenilor este Andrei Burcă.

"El este dorit de mai multe echipe din străinătate, nu numai de Steaua. Este un fundaş puternic, înalt, tânăr. Noi avem soluţii pe acest post, dar o să vedem. Trebuie să discutăm cu jucătorul ca să vedem ce îşi doreşte şi el. Suntem dispuşi să-l lăsăm să plece şi în Liga 1, dar şi în străinătate. O să vedem ce se va mai întâmpla", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, pentru Fanatik. 

Fundaşul central de 24 ani este recomandat de Viorel Tănase, antrenorul principal din acte de la FCSB, cei doi lucrând împreună la SC Bacău. În acest sezon, Burcă are 21 de meciuri în Liga 1, marcând un gol. Cei de la FC Botoşani sunt dispuşi să renunţe la Burcă pentru 300.000 de euro, sumă pe care Becali este gata să o achite.

Afla mai multe despre: andrei burcasteauabotosanitransferinteres 

viewscnt
Articole similare