Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au dat mingea de fotbal pe cea de baschet. Jucătorii Viitorului au făcut spectacol în mall înaintea meciului cu FC Voluntari

Au dat mingea de fotbal pe cea de baschet. Jucătorii Viitorului au făcut spectacol în mall înaintea meciului cu FC Voluntari

Farul Constanța

Comentarii

Bogdan Ţâru, campionul României în sezonul trecut cu FC Viitorul Constanţa s-a simţit excelent pe terenul de baschet la 3x3 Constanţa Streetplay.

“Mă uit la meciuri din NBA când am ocazia iar jucătorul meu favorit este Curry” a spus Ţâru. Stephen Curry, campion NBA cu Golden State Warriors în sezonul trecut, este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din NBA, cu un contract valorând 201 milioane de dolari pe următorii cinci ani. 

Ţâru a venit la 3x3 Constanţa Streetplay alături de coechipierii săi Carlo Casap, Robert Hodorgea şi Alexandru Cicâldău, pe care i-a învins într-un concurs de aruncări libere, marcând de două ori de la linia de pedeapsă. 

În cadrul acestui eveniment va avea loc şi faza finală a 3x3 Schools Battle, o competiţie de baschet 3x3 dedicată exclusiv şcolilor şi liceelor din Contanţa, organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Elevii sunt aşteptaţi să-şi susţină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc.

Afla mai multe despre: viitorulbaschetconstanta3la3bogdan tarucasapcicaldauhodorogea 

viewscnt
Articole similare