Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au dispărut vreo 3,5 milioane de euro. Am informaţii". Cornel Dinu, despre situaţia de la Gaz Metan: "Este premeditare" | EXCLUSIV

"Au dispărut vreo 3,5 milioane de euro. Am informaţii". Cornel Dinu, despre situaţia de la Gaz Metan: "Este premeditare" | EXCLUSIV

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

În direct la Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu (74 de ani) a pus lupa pe situaţia de la Gaz Metan Mediaş, care se află în pragul falimentului.

"Au dispărut vreo 3,5 milioane de euro. Am informaţii". Cornel Dinu, despre situaţia de la Gaz Metan: "Este premeditare" | EXCLUSIV

Gaz Metan se află în pragul falimentului după ce nu au mai fost pompaţi bani în club, iar restanţele financiare sunt din ce în ce mai mari şi situaţia pare fără ieşire. Medieşenii sunt pe locul 14, cu 13 puncte, dar e pe punctul de a se desfiinţa din cauza lipsei banilor.

Deşi a intrat o tranşă din drepturile TV şi Yuri Matias a fost vândut la CFR Cluj, Gaz Metan nu reuşeşte să-şi achite din datoriile faţă de staff şi jucători. Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situaţia şi a spus că are informaţii din interior.

"Procurorul" a spus că din club au dispărut nu mai puţin de 3,5 milioane de euro în ultimii ani, iar Cornel Dinu crede că dispariţia clubului de pe harta fotbalului românesc este premeditată.

"Am fel de fel de informaţii, am o anumită simpatie faţă de Gaz Metan. Nu că se luptă cu Dinamo. Am o melancolie. Gaz Metan are un lot bun, cu care ar trebui să se salveze. Am mulţi prieteni, prieteniile sunt de mare onoare, durează. Când vreau să aflu ceva, mă interesează din punct de vedere fotbalistic, mă apropii de adevăr. S-au petrecut nişte lucruri neverosimile. Au dispărut vreo 3 milioane şi jumătate.  Are jucători foarte buni, repriza a doua au fost superiori CFR-ului.

Yuri, în ziua respectivă, pleacă la CFR. Lucrurile nu sunt în regulă. La această echipă, având nişte sponsori puternici... Nu se poate să ajungi în halul ăsta. Probabil este şi o premeditare. Nu-şi merită locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Gaz Metan, 10 jucători la antrenamente, 9 fotbalişti au rămas liberi de contract

La şedinţa de pregătire de luni, 14 febarurie, doar 10 jucători de la Gaz Metan s-au prezentat pentru antrenament. Tot luni, nouă jucători de la Gaz Metan au primit dreptul de a pleca liberi de contract de la club, după ce au renunţat la toate salariile restante.

Octavian Vâlceanu, Răzvan Horj, Vlad Morar, Matricardi, Răzvan Trif, Lixandru, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura şi Ioan Filip au fost declaraţi liberi de contract. Toţi jucătorii au fost declaraţi liberi de contract după ce au renunţat la toate salariile restante. De asemenea, Yuri Matias a plecat şi el de la club, transferat fiind de CFR Cluj.

Jucătorii "eliberaţi" de la Mediaş au termen de cinci zile să-şi găsească o nouă echipă sau se vor întoarce la Gaz Metan.

Jucătorii de la Gaz Metan n-au mai suportat situaţia de la club

Ioan Filip, unul dintre jucătorii care au fost declaraţi liberi de contract, a vorbit după ce a marcat în meciul cu CFR (1-2, la Mediaş), şi a spus că toţi jucătorii vor să plece luni, adică astăzi, 14 februarie, de la echipă.

”Sunt fericit că am marcat, dar, din păcate, am luat un gol la sfârşit din cauza unei neatenţii între Matricardi şi Horj. Suntem într-o situaţie foarte grea, nu ştiu dacă va mai rămâne vreun jucător la echipă până luni. Ne-au fost scăzute deja două puncte. Săptămâna viitoare urmează alte două. Cred că luni toţi jucătorii vor pleca.

Nu se mai poate. Aşa este foarte greu. Nu poţi rămâne undeva nouă luni fără bani. Nu se mai poate în halul ăsta. Am fost păcăliţi, am fost minţiţi, am crezut, dar nu mai putem. Am înţeles că a fost o şedinţă cu un om foarte puternic financiar. Trebuie să ia o decizie rapidă pentru că noi nu mai putem. Toată lumea vrea să plece luni. Probabil vor rămâne cei de aici din Mediaş.

Daca nu ai un viitor, nu ai de ce să rămâi. Avem toţi familii, copii, toţi ne gândim la viitor. Aşa nu se mai poate. FRF trebuie să facă ceva. Jucătorii din Liga 1, noi toţi, trebuie să facem ceva. Nu se mai poate. Suntem neplătiţi. Jucăm pe burta goală. Am jucat astăzi cu campioana CFR Cluj şi cred că i-am dominat. Ne-au dominat şi ei, dar să ai patru luni şi să te baţi de la egal la egal cu campioana, asta înseamnă să ai caracter.

Nu ştim cine conduce. Nu avem cu cine să vorbim în afară de Mister (n.red. Ilie Poenaru). E singurul care ne mai spune ceva, şi nici el nu ştie adevărul”, a declarat Ioan Filip, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cornel dinugaz metanproblemebaniliga 1 

viewscnt
Articole similare