Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au făcut egal cu Barca, dar tot au pierdut. Surpriză neplăcută pentru 3 fotbalişti de la Olympique Lyon

Au făcut egal cu Barca, dar tot au pierdut. Surpriză neplăcută pentru 3 fotbalişti de la Olympique Lyon
Comentarii

Lyon şi Barcelona s-au anihilitat reciproc într-o partidă modestă, care putea fi însă decisă în favoarea gazdelor. Cea mai mare ocazie de gol a avut loc în minutul 9, când Ter Stegen a deviat în bară şutul lui Terrier.

Francezii s-au descurcat bine pe teren în faţa campioanei Spaniei, dar la finalul confruntării au avut parte de o surpriză neplacută.

Mai exact, trei dintre jucătorii lyonezi au fost jefuiţi chiar în timpul partidei din optimile Uefa Champions League contra catalanilor.

Memphis Depay, Lucas Tousart şi Cheikh Diop au pierdut o parte dintre bunuri, după ce casele lor au fost sparte de o bandă cunoscută din oraş. Poliţia este convinsă că operaţiunea a fost pusă la cale de aceiaşi infractori.

Pentru Depay este al doilea incident nefericit de acest gen. Anul trecut, în septembrie, în timpul partidei de campionat pe care Lyon o disputa la Nice, Memphis a fost de asemenea prădat de hoţi. Presa franceză anunţa la acea vreme că Depay a pierdut bunuri în valoare de 1.5 milioane de euro!

Afla mai multe despre: memphis depay 

viewscnt
Articole similare