Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au făcut HAZ de NECAZ! "Încă unul..." Reacţii amuzante pe contul de Twitter al lui Tottenham, după umilinţa suferită în faţa lui Bayern

Au făcut HAZ de NECAZ! "Încă unul..." Reacţii amuzante pe contul de Twitter al lui Tottenham, după umilinţa suferită în faţa lui Bayerngalerie foto
Comentarii

Tottenham a fost spulberată de Bayern Munchen, scor 2-7 în direct la Telekom Sport.

Pentru telespectatorii Telekom Sport, cu siguranţă partida dintre Tottenham şi Bayern Munchen a fost meciul serii. Spectacol total, goluri peste goluri, execuţii speciale şi atmosferă de UEFA Champions League. Dacă pentru fanii lui Bayern seara a fost una extrem de reuşită, cei ai lui Tottenham au trăit un adevărat coşmar.

Finalista UEFA Champions League din sezonul trecut nu a avut replică în faţa colosului german, care i-a administrat un scor uluitor pentru un asemenea nivel competiţional.

Contul oficial de Twitter al englezilor a trecut de la necaz la haz. Fiecare reuşită a fost anunţată pe un ton auto-ironic: "Minutul 83 - Gol pentru Bayern", apoi "Minutul 87 - Lewandowski, din nou!", iar la final: "Minutul 88 - Încă unul...".

Gnabry, eroul serii! L-a egalat pe Messi!

Serge Gnabry, fotbalist crescut - culmea - în Anglia, la Academia rivalei lui Spurs, Arsenal, a fost omul serii pentru Bayern Munchen.

Fotbalistul german a marcat nu mai puţin de patru goluri în poarta lui Tottenham. Un singur fotbalist a mai marcat patru goluri în UEFA Champions League într-un meci cu o formaţie din Anglia: Lionel Messi în 2010.

Sandor Kocsis reuşise o performanţă similară în 1960 contra lui Wolverhampton, dar competiţia nu se numea pe atunci UEFA Champions League ci Cupa Campionilor Europeni.

Pe de altă parte, Bayern este prima formaţie oaspete din istorie care marchează de 7 ori în Anglia în toată istoria competiţiilor europene. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gnabrytottenham 

viewscnt
Articole similare