Experiențe împreună.
You are here:

"Au făcut sex într-un tanc". Dezvăluiri şocante despre cel mai controversat cuplu al momentului

"Au făcut sex într-un tanc". Dezvăluiri şocante despre cel mai controversat cuplu al momentului

WWE

Comentarii

Implicaţi într-una dintre cele mai urmărite poveşti din WWE, Lana(n.r. Catherine Joy Perry) şi Rusev(n.r. Miroslav Barnyashev) continuă să ofere amănunte picante din viaţa lor amoroasă. Conform unui jurnalist american, cei doi au întreţinut relaţii intime chiar înaintea unui meci al bulgarului. Pe cei doi îi puteţi urmări în exclusivitate la Telekom Sport, în fiecare vineri, în show-ul Raw.

La show-urile Raw din ultimele săptămâni, Lana a început o relaţie extraconjugală cu Bobby Lashley şi l-a acuzat pe Rusev că ar fi dependent de sex şi că ar fi încercat să întreţină relaţii intime cu ea în cele mai ciudate locuri cu putinţă.

Se pare că acuzaţiile frumoasei blonde nu sunt deloc departe de adevăr. Ryan Satin, un jurnalist american de wrestling a afirmat că, în 2015, înaintea meciului cu John Cena de la WrestleMania 31, Rusev a încercat să facă sex cu Lana în tancul cu care şi-a făcut intrarea în arenă.

Pe contul oficial de Twitter, bulgarul a întărit imediat spusele ziaristului răspunzând cu un mesaj scurt, dar destul de concludent: "Am încercat?!"

Probabil nu se va afla niciodată cu adevărat dacă au făcut sau nu Lana şi Rusev sex în tanc, dar cert este că bulgarului nu i-a priit intrarea, el pierzând atunci meciul cu John Cena. La acel WrestleMania au asistat pe stadion aproximativ 77 de mii de spectatori. 

Vezi intrarea lui Rusev de la WrestleMania 31 la minutul 02:40

Pe Lana şi pe Rusev îi puteţi urmări în exclusivitate la Telekom Sport, în fiecare vineri, în show-ul Raw.

viewscnt
Articole similare
Bianca Andreescu și-a adus prietenul la antrenamente! Tenismena nu-l scapă deloc din ochi FOTO