Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au fost de neatins, au făcut diferenţa!". Gazzetta dello Sport, cuvinte de laudă pentru Man şi Mihăilă după Parma - AS Roma 2-0: "Speranţele de salvare sunt legate de ei"

"Au fost de neatins, au făcut diferenţa!". Gazzetta dello Sport, cuvinte de laudă pentru Man şi Mihăilă după Parma - AS Roma 2-0: "Speranţele de salvare sunt legate de ei"

Serie A

Comentarii

Parma a învins pe AS Roma, 2-0 pe "Ennio Tardini", într-un meci în care Man şi Mihăilă au fost pentru prima dată titulari împreună pentru Parma şi au strălucit. Gazzetta dello Sport a analizat prestaţia celor doi din partida contra formaţiei din "Cetatea Eternă".

Mihăilă a marcat din pasa lui Man şi a deschis scorul în minutul 8, iar Man putea înscrie şi el din pasa lui Mihăilă, dar n-a fost la fel de inspirat la finalizare. Jurnalistul Andrea Pugliese de la Gazzetta dello Sport a analizat, în cronica partidei, prestaţia celor doi români pe care Parma a plătit în total peste 20 de milioane de euro.

"Man şi Mihăilă au fost practic de neatins în mare parte a meciului. Au făcut sprinturi şi au adus un plus de calitate meciului. Cei doi români au făcut diferenţa", scrie jurnalsitul Andrea Pugliese, care a mai adăudat "Românii la putere!". "Dacă Parma speră într-o revenire de formă, în salvare, în acest final de sezon, speranţele sunt sigur legate de viteza şi ruperile de ritm ale românilor din echipă", mai scrie Gazzetta dello Sport.

VIDEO | Parma - AS Roma 2-0. Mihăilă a marcat din assist-ul lui Man

Parma a învins-o pe AS Roma pe teren propriu, cu 2-0, după o prestaţie foarte bună a lui Dennis Man şi a lui Valentin Mihăilă. Ultimul a marcat din pasa lui Man, în minutul 8, şi a deschis scorul. Man putea înscrie şi el din pasa lui Mihăilă, dar n-a fost la fel de inspirat în faţa porţii. Cei doi români au fost extrem de activi, ratând şi alte şanse bune de a marca. Cu acest succes, Parma a acumulat 19 puncte şi e pe locul 19 în clasamentul din Serie A, în timp ce AS Roma a rămas pe poziţia a cincea, cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: parmamihailamanserie agazzetta dello sport 

viewscnt
Articole similare