Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost dezvăluite planurile pe care FC Barcelona le are cu Ianis Hagi. La ce echipă vrea să-l împrumute şi ce sumă vor catalanii să plătească

Au fost dezvăluite planurile pe care FC Barcelona le are cu Ianis Hagi. La ce echipă vrea să-l împrumute şi ce sumă vor catalanii să plătească

Superliga

Comentarii

Presa din Spania susţine că FC Barcelona l-ar putea împrumuta pe Ianis Hagi la Valladolid, în cazul în care campioana Spaniei va ajunge la un acord cu Viitorul.

Jurnaliştii din Spania insistă pe interesul lui FC Barcelona pentru Ianis Hagi. Site-ul elgoldigital.com susţine că echipa catalană este gata să plătească 10 milioane de euro pentru internaţionalul român, însă nu va fi păstrat în lot. Cum şansele lui Ianis la primul ”11” sunt mici, Barcelona ar urma să-l împrumute pentru un an sau doi la echipă mai mică din prima ligă a Spaniei, pentru ca jucătorul să poată creşte în continuare.

Cei de la elgoldigital.com susţin că Ianis ar putea fi trimis să joace la Valladolid, în cazul în care transferul de la Viitorul se va realiza. De altfel, ”alb-violeţii” au vrut să-l transfere pe Ianis încă de acum câteva luni şi au preferat să aştepte, însă nu au luat în calcul că preţul mijlocaşului de 20 de ani ar putea exploda.

Publicaţia elgoldigital.com mai scrie că cei de la Valladolid iau în calcul şi un transfer definitiv al lui Ianis Hagi, însă ia în calcul vânzarea mijlocaşului Ruben Alcaraz pentru a face rost de bani. Alcaraz are o clauză de reziliere de 12 milioane de euro şi mai multe echipe din Spania sunt interesate de transferul său. De asemenea, se vorbeşte şi de vânzarea fundaşului Fernando Calero, pentru care Valladolid a stabilit un preţ de 11 milioane de euro.

Situaţia se va lămuri în următoarele zile, potrivit spuselor lui Gică Hagi, care susţine că ar urma să anunţe vânzarea lui Ianis în maximum trei zile.

Afla mai multe despre: fc barcelonavalladolid 

viewscnt
Articole similare