Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost eliminaţi, dar nu au fost uitaţi. CFR Cluj a dat un jucător în echipa rundei din Europa League

Au fost eliminaţi, dar nu au fost uitaţi. CFR Cluj a dat un jucător în echipa rundei din Europa League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu a reuşit să se califice în optimile de finală UEFA Europa League, după ce a terminat la egalitate în tur şi retur cu Sevilla, însă după meciul din Spania, campioana României a dat un jucător în echipa rundei din a doua competiţie intercluburi din Europa.

Fără să fie vreo surpriză, Arlauskis a fost numit în echipa etapei din returul "16-imilor" din Europa League. Portarul lituanian de la CFR a prins o zi mare. La 32 de ani, fostul goalkeeper de la FCSB, Watford sau Espanyol a apărat tot ce era de apărat şi a dat senzaţia că şi oricât de mult ar fi continuat partida, Sevilla nu ar fi reuşit să marcheze. 

Alături de Arlauskis, în echipa rundei din Europa League mai apar Gael Clichy, Pape Cisse, Martin Skrtel, Doherty, Edin Visca, Fred, Pizzi, Kostic, Jonathan Calleri şi Andre Silva. 

  • În 19 partide jucate în acest sezon, Arlauskis a menţinut poarta intactată în 14 dintre ele
  • Două milioane de euro este cota fotbalistului care joacă din 2017 la CFR Cluj 

 

CFR a rezistat eroic cu Sevilla, dar nu a reuşit minunea. Campioana a avut un gol anulat pentru henţul lui Traore

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în optimile de finală Europa League, după ce a făcut 0-0 la Sevilla. În minutul 87, Păun a marcat pentru clujeni, însă bucuria a fost de scurtă durată. Arbitrul leton a anulat reuşita pentru un henţ la Traore. 

Până atunci, Sevilla a controlat fără probleme partida. Reguillon putea deschide scorul după mai puţin de un sfert de oră. Fundaşul spaniol l-a luat apoi la ţintă pe De Jong dintr-o poziţie ideală. 

CFR a dat replica în prelungirile primei reprize, cu trei ocazii monumentale. Bono a scos incredibil de sub bară şutul lui Djokovic, apoi i-a refuzat şi lui Păun golul de 1-0. Imediat, Boli a irosit cea mai bună ocazie de gol a echipei lui Dan Petrescu.

După pauză, CFR-ul nu a prea mai contat, dar nici Sevilla nu şi-a creat foarte multe ocazii. Ocampos a ratat-o pe cea mai mare dintre ele. Imediat după golul anulat lui Păun, clujenii au mai primit o lovitură. Bordeianu a văzut al doilea galben şi a fost trimis la cabine. Nu a mai contat. Sevilla - CFR s-a terminat 0-0, iar elevii lui Dan Petrescu au părăsit terenul în lacrimi.

Afla mai multe despre: arlauskiscfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare