Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost făcute publice imaginile cu Ronaldo de la Juventus, după eliminarea cu Porto! După ce s-a enervat, lusitanul a început să plângă

Au fost făcute publice imaginile cu Ronaldo de la Juventus, după eliminarea cu Porto! După ce s-a enervat, lusitanul a început să plângă

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Documentarul ”All or Nothing: Juventus” a fost lansat, iar Cristiano Ronaldo a fost surprins în lacrimi după eliminarea lui Juventus cu Porto.

Au fost făcute publice imaginile cu Ronaldo de la Juventus, după eliminarea cu Porto

În sezonul trecut, Juventus a fost eliminată din cadrul optimilor de finală UEFA Champions League de către Porto. Chiar dacă italienii au câştigat acasă cu 3-2, acest lucru nu a fost de ajuns, deoarece portughezii au câştigat în tur cu 2-1 şi au mers mai departe graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. 

În cadrul documentarului apar imagini după eliminarea din Champions League, iar în vestiar, Cristiano Ronaldo a fost surprins în lacrimi, fiind foarte afectat de înfrângere. Secvenţa cu portughezul a fost imortalizată în documentar, în episodul 6. 

Când scorul era 1-0, Cristiano Ronaldo a ţinut un discurs în vestiar pentru a-şi motiva coechipierii. ”Trebuie să facem mai mult! N-am jucat deloc, n-am făcut nimic! La naiba! Jucăm ca nişte proşti.”

Cuadrado ar fi încercat să îi spună să se calmeze, iar Ronaldo a răspuns că echipa trebuie să aibă caracter. 

”Mă includ şi pe mine! Nu jucăm, ăsta e adevărul! Este un meci de Liga Campionilor, trebuie să avem caracter”.

Afla mai multe despre: ronaldo-juventus-ucl-porto 

viewscnt
Articole similare