Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost invitaţi pe stadion, dar nici măcar nu vor vedea meciul! Băieţii salvaţi din peşteră în Thailanda nu se pot uita la finala Mondialului

Au fost invitaţi pe stadion, dar nici măcar nu vor vedea meciul! Băieţii salvaţi din peşteră în Thailanda nu se pot uita la finala Mondialului

Cupa Mondială

Comentarii

Cei 12 băieţi şi antrenorul lor, care au fost salvaţi din peşteră în Thailanda, vor urmări o înregistrare a finalei Cupei Mondiale, nu transmisiunea în direct a evenimentului de duminică, a anunţat o reprezentantă a spitalului în care sunt internaţi copiii.

Având în vedere faptul că finala va fi transmisă destul de târziu şi noi vrem ca băieţii să se odihnească şi să nu privească ecranele prea mult timp, probabil vom înregistra finala şi le-o vom arăta mai târziu”, a spus reprezentanta spitalului Chiang Rai Prachanukroh, sub acoperirea anonimatului, nefiind autorizată să discute cu reprezentanţii mass-media.

Naţionala Franţei va întâlni reprezentativa Croaţiei, de la ora 18.00, la Moscova, în finala Cupei Mondiale. În Thailanda, ora de start a finalei va fi 22.00.

FIFA i-a invitat pe cei doi băieţi şi pe antrenorul lor la finala CM, dar aceştia nu pot fi prezenţi la meci din motive medicale. De când au fost salvaţi după mai mult de două săptămâni petrecute într-o peşteră, copiii sunt în spital. Ei vor fi externaţi joi.

Afla mai multe despre: thailandapesterafinala 

viewscnt
Articole similare