Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost la un pas de Liga 1, dar acum nu-şi revin în Liga 2: "Probabil că e şi un uşor blocaj. Trec etapele şi nu adunăm punctele"

Au fost la un pas de Liga 1, dar acum nu-şi revin în Liga 2: "Probabil că e şi un uşor blocaj. Trec etapele şi nu adunăm punctele"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui CS Mioveni, Claudiu Niculescu, are un start slab de sezon în Liga 2, după ce a jucat barajul pentru promovarea în Liga 1 cu Chindia Târgovişte.

Universitatea Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Mioveni, în etapa a IX-a a Ligii a II-a.

"Nu ştiu ce să zic. Trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii. Trec etapele şi nu adunăm punctele. Trebuie să ridicăm privirea din pământ, urmează un meci foarte important. Trebuie să ne refacem din punct de vedere psihic. Ăsta e fotbalul. 

Lupta la promoare e încinsă. Favoritele sunt cele din faţă. Craiova are un început bune... Deja e jumătate. Are un joc bun. Obiectivul nostru e să ne calificăm în play-off. Dacă nu băgăm mingea în poartă, e greu să strângem puncte. Au trecut atâtea etape! Probabil că e şi un uşor blocaj. Trebuie să mergem înainte", a declarat Claudiu Niculescu. 

După nouă etape din Liga 2, CS Mioveni se află pe locul 11, cu 10 puncte, cu patru puncte mai puţine decât ocupanta locului şase, Unirea Slobozia, ultimul care asigură prezenţa în play-off. 

 

 

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare