Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au fost nişte ruşini”. Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de U Craiova - Vllaznia: ”Nu vreau să mai văd aceeaşi superficialitate” | EXCLUSIV

”Au fost nişte ruşini”. Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de U Craiova - Vllaznia: ”Nu vreau să mai văd aceeaşi superficialitate” | EXCLUSIV
Comentarii

Sorin Cârţu a prefaţat duelul pe care Universitatea Craiova îl are în această seară contra albanezilor de la Vllaznia.

Meciul Universitatea Craiova - Vllaznia are loc de la ora 20:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în manşa a doua din turul secund preliminar din Conference League. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Sorin Cârţu, mesaj clar înainte de U Craiova - Vllaznia: ”Nu vreau să mai văd aceeaşi superficialitate”

Înaintea duelului din Bănie, Sorin Cârţu a discutat cu reporterul Orange Sport, Ştefan Drăghici, şi a precizat ce aşteptări are de la Laszlo Balint şi jucătorii săi în această seară.

”Aşteptări maxime, victorie, calificare şi să mergem mai departe.

Un program pe care îl ştiam, ne aşteptam. Trebuie să fim odihniţi, concentraţi şi responsabili. Nu contează că am jucat acum patru zile sau că se joacă des.

Important e să ai un echilibru între atac şi apărare, să faci adversarul să cedeze şi să marchezi atâtea goluri câte trebuie pentru a-ti asigura calificarea.

(n.r. despre Laszlo Balint) Orice antrenor de la Universitate e tot timpul sub presiune. Nu cred că el când a venit aici a crezut că e fără presiune.

(n.r. despre eliminările din Europa din anii trecuţi) Au fost nişte ruşini si nu trebuie nicidecum să se întâmple la fel şi în această seară

Nu vreau să mai văd aceeaşi superficialitate pe care am văzut-o în alte partide.

Cred că toate cele patru echipe se vor califica”, a declarat Sorin Cârţu.

Universitatea Craiova nu a obţinut nici măcar o victorie în acest start de sezon, ci doar trei remize în cele trei partide disputate.

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiova 

viewscnt
Articole similare