Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au fost scoase la vânzare biletele pentru Lazio - FCSB! Cât te costă să vezi meciul de pe Olimpico

Au fost scoase la vânzare biletele pentru Lazio - FCSB! Cât te costă să vezi meciul de pe Olimpico

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat că suporterii care vor să însoţească echipa la meciul retur cu Lazio, de pe Olimpico, îşi pot procura, începând de luni, biletele pentru jocul de la Roma.

Roş-albaştrii au anunţat, pe contul de Facebook al echipei, că un tichet pentru meciul de la Roma costă 14 euro, iar o singură persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.

Bilete pentru Lazio-Steaua, luni la case!

FC Steaua Bucuresti anunta ca biletele destinate suporterilor romani pentru partida cu S.S. Lazio, de joia viitoare, contand pentru returul "saisprezecimilor" UEFA Europa League, vor fi disponibile dupa cum urmeaza:

IN ROMANIA

- Luni, 19 Februarie - 12:00 - 19:00 - Casa de bilete Maior Coravu (National Arena)

- Pretul unui bilet este de 14 Euro (se accepta DOAR Euro)

- Atentie! Fiecare persoana care va achizitiona un bilet trebuie sa se prezinte la casa de bilete cu o copie dupa un act de identitate (CI/ Pasaport), care sa ateste faptul ca este de nationalitate romana!

IN ITALIA

- Biletele sunt disponibile deja la punctele de vanzare ale clubului S.S. Lazio, denumite Lazio Style 1900 (Parco Leonardo, Roma, RomaEst), precum si prin intermediul serviciului List Ticket! (detalii aici: http://www.sslazio.it/it/news/44938)

- Pretul unui bilet este de 14 Euro

- Fiecare suporter roman trebuie sa prezinte, la momentul achizitionarii tichetului, un act de identitate romanesc sau un document care sa ateste faptul ca este de nationalitate romana!

- O persoana poate achizitiona MAXIM 4 bilete!

Va multumim si va asteptam alaturi de noi!”

Afla mai multe despre: fcsblaziobileteromaolimpico 

viewscnt
Articole similare