Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început audierile: Gigi Becali cercetat penal pentru ultraj după ce a ameninţat un director de penitenciar!

Au început audierile: Gigi Becali cercetat penal pentru ultraj după ce a ameninţat un director de penitenciar!

Fotbal

Comentarii

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor ( FSANP) a anunţat, printr-un comunicat că ieri au început audierile în dosarul penal în care Gigi Becali este acuzat de ultraj, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 257 Noul cod penal, ca urmare a autodenunţului televizat pe care acesta l-a făcut la 19 august 2017.

"La acea data, intr-o emisiune televizata, fostul detinut Gheorghe Becali a recunoscut ca a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca nu i-ar fi aprobat o noua invoire pentru varul sau, Victor Becali. Aceasta fapta imbraca elementele constitutive ale infractiunii de ultraj si, avand in vedere ca cel in cauza a mai fost condamnat pentru infractiuni care implica amenintari duse pana la capat, am cerut interventia autoritatilor.
 
Ulterior Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a efectuat verificari si a si informat opinia publica referitor la faptul ca “au fost fructificate, au fost valorificate informatiile obtinute in urma verificarilor realizate in aceasta speta, la institutiile abilitate, inclusiv la parchetul competent”. Lucru care din pacate nu se confirma, la organele de urmarire penala nefiind inregistrata sesizarea ANP", se arată în comunicat.
 
Omul de afaceri George Becali a fost eliberat condiţionat din penitenciar pe 3 aprilie 2015, printr-o sentinţă definitivă a Tribunalului Constanţa. 
 
Condamnat la închisoare în 2013, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis. El a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a primit trei ani de detenţie în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, la care s-au adăugat alte şase luni după condamnarea în dosarul "Valiza".

 

Afla mai multe despre: becaliproblemeultras 

viewscnt
Articole similare