Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început discuţiile pentru transferul lui Gareth Bale. Starul galez poate pleca de la Real Madrid încă din această lună

Au început discuţiile pentru transferul lui Gareth Bale. Starul galez poate pleca de la Real Madrid încă din această lună

Real Madrid

Comentarii

Tottenham Hotspur este în discuţii cu Real Madrid pentru transferul atacantului galez Gareth Bale, anunţă presa engleză.

Conform Daily Express, Jose Mourinho îl doreşte pe Gareth Bale, iar galezul poate reveni în această lună la Tottenham Hotspur, club care l-a şi vândut la Real Madrid în 2013.

Jose Mourinho vrea să îşi întărească lotul până la încheierea perioadei de mercato din Ianuarie, iar Gareth Bale este principala ţintă a clubului londonez.

Cele două cluburi discută deja posibilitatea unui transfer definitiv al starului galez, dar salariul lui Bale este o mare problemă pentru clubul din Premier League. 15 milioane de euro încasează Bale, în prezent la Real Madrid.

Gareth Bale poate pleca de la Real Madrid după şapte ani

În vârstă de 30 de ani, Gareth Bale joacă la Real Madrid din 2013, atunci când a fost transferat de la Tottenham, cu 101 milioan e de euro. De atunci, galezul a strâns 246 de meciuri în tricoul galacticilor şi a reuşit 105 goluri şi 67 de assist-uri.

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare