Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început înscrierile pentru a 11-a ediţie a DHL Carpathian Marathon. Evenimentul va avea loc într-o locaţie spectaculoasă

Au început înscrierile pentru a 11-a ediţie a DHL Carpathian Marathon. Evenimentul va avea loc într-o locaţie spectaculoasăgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

După o ediţie aniversară de succes, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, eveniment de alergare montană de top din România, anunţă startul înscrierilor pentru a 11-a ediţie, care va avea loc pe 20 iunie 2020, în aceeaşi locaţie spectaculoasă, Race Village-ul de la Cheile Grădiştei Fundata.

Invitaţia de participare e adresată tuturor pasionaţilor de alergare, profesionişti sau amatori, şi vine la pachet cu provocarea acestei ediţii: ”Campionii nu au bariere. Fii campion pentru campioni!”

Până pe 9 martie, taxa de participare are un preţ special de 99 lei. Înscrierile se fac AICI!

 Şi în 2020, evenimentul continuă tradiţia şi sprijină Comitetul Naţional Paralimpic, pentru al şaselea an consecutiv. Banii strânşi din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească şi să performeze în competiţii naţionale şi internaţionale, iar anul acesta motivaţia e dublă în contextul Jocurilor Paralimpice din luna august.

Afla mai multe despre: dhl carpathian marathon 

viewscnt
Articole similare