Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început negocierile! Neymar semnează până în 2025: anunţul momentului

Au început negocierile! Neymar semnează până în 2025: anunţul momentului

PSG

Comentarii

Au început negocierile dintre PSG şi Neymar (28 de ani) pentru prelungirea contractului brazilianului, care va semna până în 2025 cu campioana Franţei şi finalista Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Neymar e hotărât să continue la PSG, în ciuda faptului că a forţat transferul înapoi la FC Barcelona în vara lui 2019 şi la începutul lui 2020. Jurnalistul spaniol Laurens Julien anunţă că au fost deja demarate negocierile pentru prelungirea contractului dintre PSG şi Neymar. Mai mult, se pare că brazilianul e gata să semneze pe cinci ani, ceea ce l-ar putea lega de clubul de pe Parc des Princes până în 2025.

Fotbalistul brazilian a sosit la PSG în vara lui 2017, într-o tranzacţie-record de 222 de milioane de euro, care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie. Deşi a forţat în două perioade de transferuri plecarea de la PSG, se pare că relaţia dintre Neymar şi şefii clubul din Paris s-a îmbunătăţit considerabil în ultima vreme, de unde şi decizia de a se aşeza la masa negocierilor.

Leonardo, preşedintele lui PSG, a anunţat şi el că au început negocierile cu Neymar, dar şi Mbappe, Di Maria sau Draxler, doar că în cazul fostului fotbalist al Barcelonei lucrurile sunt mai avansate decât a vrut să lase de înţeles Leonardo.



Vestea vine în contradicţie cu ce a anunţat presa din Italia, prin jurnalistul Tancredi Palmieri, care a scris despre un eventual schimb între PSG şi Juvenus, care să-l vadă pe Cristiano Ronaldo la Paris, iar Neymar să ia drumul către Torino. Rămâne de văzut care va fi deznodământul final, având în vedere că ambilor le expriă actualele înţelegeri în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: neymarcontractnegocieripsg 

viewscnt
Articole similare