Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au început "spionajul". Contra, Gane şi Mihalcea îi urmăresc pe stranieri la lucru. La ce meciuri vor fi prezenţi

Au început "spionajul". Contra, Gane şi Mihalcea îi urmăresc pe stranieri la lucru. La ce meciuri vor fi prezenţi

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a fost numit oficial vineri în funcţia de selecţioner al echipei naţionale şi a început rapid treaba în vederea meciurilor pe care România le mai are de jucat cu Kazahstan şi Danemarca.

După ce-a fost la meciurile din Liga 1, la Steaua-Dinamo şi Astra-CFR Cluj, Cosmin Contra va pleca din România pentru a vedea la lucru jucătorii români convocaţi pentru cele două meciuri din octombrie.

Contra a decis să meargă în Bulgaria, joi, la duelul din grupele Europa League dintre Ludogoreţ - Hoffenheim, acolo unde va discuta cu Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi. Atacantul, golgeterul lui Ludogoreţ revine la prima reprezentantivă după ce în ultima vreme Daum l-a ignorat inexplicabil!

Tot joi, unul dintre secunzii lui Contra, Jerry Gane se va afla în Elveţia la cea de-a doua partidă din grupele Europa League a vicecampioanei României, Steaua. Gane se va afla în tribunele stadionului din Lucerna. Iar Adrian Mihalcea va pleca spre Belgia la partida din UCL dintre Anderlecht şi Celtic, acolo unde va avea o întâlnire cu Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu.

Reprezentativa României întâlneşte Kazahstan pe 5 octombrie, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, şi Danemarca pe 8 octombrie, ora 19:00, la Copenhaga. 

Afla mai multe despre: cosmin contraadrian mihaleajerry ganeechipa nationalaromaniascoutingobservare 

viewscnt
Articole similare