Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au jucat doar minge lungă. Devis Mangia a gândit foarte bine meciul!”. Nicuşor Bancu îşi laudă antrenorul după succesul de la Sfântu Gheorghe

”Au jucat doar minge lungă. Devis Mangia a gândit foarte bine meciul!”. Nicuşor Bancu îşi laudă antrenorul după succesul de la Sfântu Gheorghe
Comentarii

CSU Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Mateiu, în minutul 20.

Despre partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, Nicuşor Bancu spune că atât el, cât şi coechipierii săi se aşteptau să aibă un joc foarte dificil pe terenul echipei locale: ”Veneau după trei înfrângeri şi ne aşteptam să avem un meci greu. Suntem fericiţi că am câştigat per total, e foarte important pentru noi. Am făcut un joc bun, ne-am creat multe ocazii, dar am marcat un singur gol. Eu de obicei încerc să pasez, nu îmi place să marchez când suntem doi contra portarului. L-am văzut pe Koljic liber şi am vrut să pasez, dar fundaşul lor s-a mişcat foarte repede. Îmi pare rău că am ratat, am fost necăjit la pauză” a spus Bancu la Telekom Sport.

Cheia victoriei pentru internaţionalul român al Craiovei a fost în buzunarul antrenorului italian, Devis Mangia: ”Mister a gândit foarte bine meciul cu acest sistem. Noi cu trei fundaşi centrali le-am respins tot pentru că ei au încercat să joace doar minge lungă.  Am stat sus, nu i-am lăsat să paseze. Cred că acesta a fost atuul nostru a explicat numărul 11 de la U Craiova.

Oltenii au urcat pe doi, la un singur punct în spatele campioanei CFR Cluj. Ardelenii joacă sâmbătă, în direct la Telekom Sport cu Viitorul Constanţa. Bancu speră că rezultatul final al meciului va avantaja formaţia sa: ”Suntem fericiţit că am urcat în clasament, ne-am apropiat de CFR. Cred că e bine că am câştigat noi, la Viitorul - CFR e bun şi un meci de egalitate” a mai declarat Nicuşor Bancu. 

Convocat la echipa naţională de selecţionerul Cosmin Contra, Bancu a vorbit pentru Telekom Sport şi despre partida cu Suedia, prima din preliminariile Euro: ”Un meci greu cu Suedia, i-am văzut la Mondial. O echipă foarte bună, cu jucători înalţi. Acolo la ei acasă vor încerca să câştige. Dar noi prin rezultatele pe care le-am avut în ultima vreme vom încerca să facem o figură frumoasă” a explicat, plin de optimism, internaţionalul Craiovei.

Afla mai multe despre: bancucraiova 

viewscnt
Articole similare