Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Au lot, au arbitraje, au bani... au de toate”. O rivală a CFR-ului la titlu a fost luată la bani mărunţi de Petrescu | VIDEO

„Au lot, au arbitraje, au bani... au de toate”. O rivală a CFR-ului la titlu a fost luată la bani mărunţi de Petrescu | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu crede afirmaţiile conducătorilor şi antrenorilor echipei FC Botoşani, potrivit cărora nu se gândesc la câştigarea campionatului în acest sezon.

Echipa lui Marius Croitoru este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, la două puncte în spatele campioanei României. Mai multe, pentru a întări şi mai tare temerile lui Dan Petrescu, FC Botoşani a fost mai bună decăt CFR la ultimele două confruntări directe.

Moldovenii s-au impus cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în returul sezonului regulat şi au câştigat partida din optimile de finală ale Cupei României, la loviturile de departajare.

„Cei de la Botoşani se gândesc să ia campionatul, staţi liniştiţi, vă spun eu. Au lot, au arbitraje, au bani... au de toate.  Dar ei sunt şmecheri, că nu vor... sunt la două puncte de noi, cum să nu vrea să ia campionatul!? 

Dacă o fură alţii, sunt fraieri. Dar eu nu o fur pe-asta. Toată lumea care e în playoff, când începe acum sunt 4-5 puncte, toate vor să câştige campionatul sau să fie în primele trei. E clar că nu o să o declare, pentru că presiunea ar fi mult prea mare pe ei”, a declarat Dan Petrescu înaintea meciului CFR Cluj - Astra. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujtitlubotosani 

viewscnt
Articole similare