Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Au plecat fotbalişti toată săptămâna. Noroc că vine Dumitru Cardoso” Roberto Romeo crede că Gaz Metan merita un egal contra Craiovei

”Au plecat fotbalişti toată săptămâna. Noroc că vine Dumitru Cardoso” Roberto Romeo crede că Gaz Metan merita un egal contra Craiovei

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Roberto Romeo a marcat în minutul 21 golul formaţiei gazdă: ”Am început destul de bine, zic eu. Am avut ocazii cu o echipă foarte bună, ca Craiova, care se bate la titlu. Din păcate, am luat un gol când mai erau 4-5 minute din prima repriză şi, din păcate, ne-a stricat planurile” a mărturisit el, la finalul partidei.

”Am avut multe ocazii. Sincer, nu ne aşteptam, dar ne-am creat. Acum am jucat să ne fie bine. Toată săptămâna am avut destule probleme, ne-au plecat fotbalişti, eu, Sergiu şi Marius Constantin am avut nişte probleme, dar tot am încercat să ne facem jocul. Eu zic că meritam cel puţin un egal” a declarat după meci marcatorul Gazului.

Următorul meci pentru formaţia antrenată de Duşan Uhrin este contra campioanei României, CFR Cluj, un meci în care nu vor putea evolua Marius Constantin şi Buş, eliminaţi contra Craiovei: ”Noroc că vine Dumitru Cardoso în faţă. Asta e, ne descurcăm. Ştiam că o să fie lipsă de jucători, au plecat fotbalişti toată săptămâna. O să fie greu, dar ne facem jocul. Suntem profesionişti şi mergem mai departe”

Romeo a mai declarat după meci că în ciuda problemelor de la echipă îşi doreşte să continuie la Gaz Metan: ”Mai am doi ani de contract la Gaz Metan. Normal că îmi doresc, am făcut anul ăsta un sezon foarte bun , eu sunt aici de 7 ani şi asta mi-am dorit, de când am venit, să ajungem în primele şase. Îmi doresc de acum încolo să se rezolve problemele clubului, să mergem în cupele europene şi să fie bine”

Afla mai multe despre: roberto romeogaz metan mediaş 

viewscnt
Articole similare